yoga-studio-almere-workshops

Workshops

Yoga Studio Almere verzorgt met regelmaat workshops voeding, yoga en lifestyle. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

HANGMAT YOGA

Nader te bepalen

Bij hangmat Yoga voer je de oefeningen uit met behulp van een hangmat. De oefeningen die je in omgekeerde houding uitvoert, hebben een helende werking op de wervelkolom en een rustgevend effect op onze geest. Vijf minuten ondersteboven hangen in de hangmat staat gelijk aan drie uur slaap!

 

YOGA RETREAT

Van zaterdag 3 oktober tot en met zaterdag 10 oktober 2019

Op een prachtig locatie nabij het Spaanse plaatsje Denia aan de authentieke kust van Las Rotas en het Montgo natuurreservaat, geef ik een Yoga retreat. Deze omgeving staat bekend voor een heilzaam en ontspannend microklimaat.

Wat mij opviel aan de zee is het hoge jodiumgehalte wat een heilzame werking heeft op de schildklierfunctie en het hormoonstelsel.

KOOKWORKSHOP

Nader te bepalen

Kookworkshop gebaseerd op de vegetarische keuken.

(H)eerlijk puur, zuiver eten bereiden en tafelen met een kleine groep van maximaal 6 personen.

Kosten: € 35,00 p.p.

Ben je geïnteresseerd, klik op onderstaande button om je aan te melden via het contactformulier.

ASANA – PRANA – PRANAYAMA

Praktijkles gericht op het reinigen van de eerste drie chakra’s gebaseerd op de gegeven masterclass van de 5 koshas (lagen). De houdingen worden uitgevoerd met specifieke ademtechnieken, concentratie/meditatie.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je bericht wanneer deze workshop wordt gegeven.

DETOX DAGEN

vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli

Herken je het gevoel van pijnlijke stramme spieren, vermoeidheid, algehele malaise en dergelijke? Dan zouden deze detox dagen wellicht iets voor je kunnen betekenen!

Reiniging van het lichaam voert de afvalstoffen af en de voedingstoffen worden weer beter opgenomen. Hierdoor krijg je je energie, vitaliteit en souplesse grotendeels weer terug.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je bericht wanneer deze workshop wordt gegeven.

RUG & NEKKLACHTEN

Maandagavond

Veel mensen hebben last van spanning in het lichaam zowel bewust als onbewust. Hieraan liggen verschillende oorzaken ten grondslag  zoals langdurig stilzitten achter de computer, stress, werkdruk, blessures, voeding, verkeerde lichaamshouding, enzovoorts.

In deze Yoga klas leer je onder andere de alignments die het meest optimaal zijn voor je lichaam zodat de spanning afneemt en de kracht toeneemt in nek, schouders, rug en heupen.

Wil je op de hoogte blijven van de verhalen van Willeke’s Leefstijl?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Neem contact met mij op

Ik ben nu niet aanwezig, maar stuur mij een mail dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Lieve groet, Willeke

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt