Over mij: Willeke Voortman

willeke-voortman-yoga-studio-almere

Doordat ik in mijn leven verschillende ingrijpende blessures heb gehad, ben ik geconfronteerd met de mogelijkheden en onmogelijkheden van het menselijke lichaam.

Na mij aanvankelijk te hebben verdiept in de effecten van voeding op het welzijn van mensen, ben ik later opleidingen gaan volgen voor fysiotherapeut en medisch Shiatsu therapeut.

De integratie van westerse en oosterse geneeskunde deed mij er steeds meer van overtuigd raken dat veel lichamelijke klachten een psychische oorzaak kunnen hebben. Om hier invulling aan te geven ben ik mijzelf gaan bekwamen in het coachen en begeleiden van sporters. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder die van NLP master, Reiki master, Certified pulsor practitioner en blessure preventie.

Mijn levenspad heeft 35 jaar geleden ook het Yogapad gekruist. Ik ben daarin opgeleid door een aantal vooraanstaande instituten waaronder:

* Raja Yoga
* Iyengar Yoga
* Sivananda Yoga
* Atma Yoga
* Max Strom
* Sarah Powers
* Anusara Yoga
* Intergral Transformational Hatha Yoga

Sinds mijn verhuizing naar Almere in de zomer van 2009 ben ik gestart met yogalessen in mijn studio aan het  Erfgooiersbos in Almere Overgooi. Vanuit mijn praktijkruimte voer ik mijn praktijk als Shiatsu therapeut en voeding-coach. Ik geef workshops over rawfood en andere voedingsleer en workshops gericht op specifieke klachten zoals onderrug, nek/schouder, tennis/golfers elleboog en andere klachten.

Wil je op de hoogte blijven van de verhalen van Willeke’s Leefstijl?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Neem contact met mij op

Ik ben nu niet aanwezig, maar stuur mij een mail dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Lieve groet, Willeke

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt