banner-hangmat-yoga

Hangmat Yoga

De Yoga houdingen worden op een rustige gecontroleerde manier uitgevoerd met ondersteuning en behulp van een hangmat. De oefeningen die je in omgekeerde houding uitvoert, hebben een helende werking op de wervelkolom en een rustgevend effect op onze geest. Ook zou vijf minuten ondersteboven hangen in de hangmat gelijk staan aan drie uur slaap!

Door de ondersteuning van de hangmat is de kans op blessures tijdens houdingen miniem. Hangmat yoga is ook goed bij rugklachten. De hangmat kan bij stress die zich vastzet in de rug een therapeutische werking hebben. Ondersteboven hangend doet de zwaartekracht het werk, waardoor de druk in de wervelkolom vermindert. Daardoor kunnen de omliggende spieren zich ontspannen.

Het is een luchtige vorm van Yoga die op een speelse manier wordt beoefend. Ook als je niet lenig bent kan het heerlijk ontspannend zijn. De hangmatten kunnen maximaal 100 kilo dragen. Aan het einde van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot jezelf.

Details

Zaterdag 23 februari van 9.00 tot 10.30 uur.

Ben je geïnteresseerd, geef je dan op met de link hiernaast.

Prijs

Prijs: € 17,00

Neem contact met mij op

Ik ben nu niet aanwezig, maar stuur mij een mail dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Lieve groet, Willeke

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt