yoga-studio-almere-workshops

Workshops

Yoga Studio Almere verzorgt met regelmaat workshops op het gebied van nek- en rugklachten, voeding, en lifestyle. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

HANGMAT YOGA

Bij hangmat Yoga voer je de oefeningen uit met behulp van een hangmat. De oefeningen die je in omgekeerde houding uitvoert, hebben een helende werking op de wervelkolom en een rustgevend effect op onze geest. Ook zou vijf minuten ondersteboven hangen in de hangmat gelijk staan aan drie uur slaap!

Aan het einde van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot jezelf.

RUG & NEKKLACHTEN

Veel mensen hebben last van spanning in het lichaam zowel bewust als onbewust. Hieraan liggen verschillende oorzaken ten grondslag  zoals langdurig stilzitten achter de computer, stress, werkdruk, blessures, voeding, verkeerde lichaamshouding, enzovoorts.

In deze Yoga klas leer je onder andere de alignments die het meest optimaal zijn voor je lichaam zodat de spanning afneemt en de kracht toeneemt in nek, schouders, rug en heupen.

BASIS CURSUS VOEDING

Sta je open om een link te leggen tussen voeding, vitaliteit en gezondheid? Dan is deze workshop iets voor jou. Het is namelijk niet alleen belangrijk wat we eten maar ook hoe, hoeveel, wanneer, waarom en in welke combinatie. Deze workshop is geen ‘dieet’ cursus, maar kan je voedingsbewustzijn vergroten.

Deze basiscursus bestaat uit 5 delen theorie en praktijk. Elk deel wordt afgesloten met een kleine workshop waarin een gerecht gemaakt wordt.

Masterclasses en Cursussen

Yoga Studio Almere verzorgt met regelmaat masterclasses en cursussen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

ASANA – PRANA – PRANAYAMA

Praktijkles gericht op het reinigen van de eerste drie chakra’s gebaseerd op de gegeven masterclass van de 5 koshas (lagen). De houdingen worden uitgevoerd met specifieke ademtechnieken, concentratie/meditatie.

Prijs € 20,-

PRANAYAMA

Masterclass gericht op de ademtechnieken.

Prijs € 17,50

VERDIEPINGSLES

Twee keer per maand op donderdagavond 17.45 – 19.15 uur en/of zaterdagochtend van 08.30 – 10.00 uur verzorg ik een verdiepingsles waarin we dieper ingaan op de Yoga filosofie, anatomie, voeding en levenstijl.

Prijs € 20,-

Neem contact met mij op

Ik ben nu niet aanwezig, maar stuur mij een mail dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Lieve groet, Willeke

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt