Jin Shin Do

Jin Shin Do is een zeer effectieve stress release. Deze behandelmethode houdt meer in dan alleen maar ontspannen tijdens een behandeling.

Methode

De release wordt uitgevoerd op acupunten, door middel van zachte druk en in steeds wisselende combinaties. Hierdoor worden blokkades opgeheven en opgekropte spanningen en emoties komen op een natuurlijke manier los. De behandeling duurt ongeveer één uur en de cliënt zit of ligt in loszittende kleding.

Vrijkomen van chronische spanning, balanceert de Qi en verbeterd de vitaliteit.

Jin Shin Do® Bodymind Acupressure® is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling of genezing van ziekte. Het is een ontspanningstherapie, en een nuttige aanvulling op licentie, gekwalificeerde medische of psychologische zorg. Voor elke aanhoudende pijn of symptoom, zelfs een schijnbaar klein, wordt de lezer sterk aangemoedigd om een arts te raadplegen. Bij gebruik in combinatie met standaard medische behandeling kan de Jin Shin Do® Acupressuur-techniek het genezingsproces helpen door spanning en stress te verlichten en een gevoel van verhoogd welzijn te stimuleren.

Neem contact met mij op

Ik ben nu niet aanwezig, maar stuur mij een mail dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Lieve groet, Willeke

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt