Aardbeien gebakjes

 In Recept

Heerlijk als dessert, of voor bij de koffie/thee.

Ingrediënten

Bodem:

200 gram dadels zonder pit

100 gram amandelen

100 gram zonnebloempitten

 

Vulling:

125 gr. kokosolie

225 cashewnoten

50 gr. kokosrasp

60 gr. honing

½ thl. vanille poeder

130 ml. kokosmelk

 

Topping:

225 aardbeien (wanneer uit de vriezer dan ontdooid)

50 gr. kokosolie

 

Bereiding:

Meng dadels en noten/pitten in een keukenmachine fijn tot een “plakkerige” massa en verdeel het in een bakvorm, ingevet met kokos olie of bekleed met bakpapier, en druk het stevig aan.

Smelt de kokosolie en meng de overige ingrediënten voor de vulling tot een gladde massa in een keukenmachine. Schep dit bovenop de bodem strijk het glad.

Smelt de kokosolie en pureer dit met de aardbeien, die op kamer temperatuur zijn en schenk dit gelijkmatig over de vulling.

Laat het ongeveer drie uur in de ijskast opstijven.

Recente artikelen

Laat hier uw bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact met mij op

Ik ben nu niet aanwezig, maar stuur mij een mail dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Lieve groet, Willeke

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt